Nie wiem , nie znam się jeżdżę czasem w Polsce ale jakiejś nad naturalnej niechęci do ludzi na moto nie zauważyłem trochę to takie rozdmuchane ciut ciut . Podobnie jest tutaj, generalnie to my mamy uważać na innych bo my zapierdalamy i nam najwięcej sie stanie to chyba oczywiste , ogólnie Viki na prezydenta +1 . Generalnie to my sami jako kierowcy aut jesteśmy trochę hardcorowi w Pl ale nie sądzę że jaka kolwiek akcja zmieni naszą mentalność na drodze , w picu czy wszystkim innym . Jak sie przeczyta co ma na celu akcja to przecież trąca preclem na kilometr![]()
Ostatnio edytowane przez Fishbone ; 02-04-10 o 17:58
Wydaje mi sie ze pierdolicie kompletnie i do tego nic nie rozumiecie.
Przede wszystkim akcja nie dotyczy was, bo was sie juz nie zmieni i tak na straty jestescie spisani
Akcja dotyczy mlodziezy bez doswiadczenia wsiadajacej na coraz tansze mocne sporty i rozbijajacej sie na pierwszym czy drugim zakrecie.
Dopiero cos takiego na FM czytalem o dziewczynce z Lublina, ktora przez jakis czas zasuwala w Anglii zeby kupic wymarzona CBRke tylko po to zeby wyleciec z zakretu i zabic sie podczas jednej z pierwszych jazd. Szkoda takich dzieci.
Druga strona akcji to jest ogolna populacja puszkarzy - chodzi o to zeby bardziej zaczeli zauwazac motocyklistow na drodze, bo o wiele wiecej jest wypadkow z motocyklami spowodowanych przez nich niz przez motocyklistow. I to wszystko.
Tez wydaje mi sie ze to nie tutaj trzeba szukac "znanych twarzy' ktore by im przemowily do rozumu, tylko raczej w kregach samochodowych.
The older I am, the faster I was.
Of course this information is offered to you free of charge, and worth every penny you paid.
Ja kiedys widzialem w tv ze Holek sie chwalil ze ma haye hehe wiec nie precluje napewno
Bo jak by to powiedzieć.Uilica to nie ring.... to klatka.... stelaż i duża zębatak hehehe
A tak powaznie to Adam ma racje.Kazdy dobrze zdaje sobie sprawe ,jak wiekszosc ludzi z sp jezdzi....Kwestia ,żeby trafic w inne kręgi ludzi.Jestem jeszcze za kampaniom,i protestai dla policji.Stop wysokim mandatom i zgrywnym...
Ostatnio edytowane przez _Misiek_ ; 02-04-10 o 23:59
Nie moge Ci pomóc... jestem kokoniem.
http://img525.imageshack.us/img525/9994/obrazekx.jpg
Patrz w lusterko jak dla mnie styka i chuj.
Adam M. jak zwykle chce zmieniać świat.Młodzież zapierdalała,zapierdala i będzie zapierdalać.I choćbyś się zesrał zapierdalać będzie.
A kto jest dobry i ma farta ten przeżyje.
I chuj zrobisz.
I będą zapierdalać,Twoje dzieci,dzieci sąsiada,moje,sroje... i będzie wielkie ogólnoplanetarne ZIUUUUUUU
A ZIUUUUUUUUU ... to podstawaI CHUJ
A opinia pana Kowalskiego w aucie,chuj mnie jebie.Niech sobie tam jedzie,pierdząc,karmiąc dzieci jedną ręką bobofrutem,i macając żonę po wyciągniętych cycach.Do tego przełączając kanały w swojej wyjebanej Skodzie Favorit.
Zmieni pas,bo zapragnie skrętu do Tesco ?
Moje zadanie,wyczuć skurwysyna i nagłym zwrotem ominąć jego świat i pojechać dalej w pizdu.A,że sobie pomyśli... psychopata,policja !!! Moja Skoda,moje bobofruty !!! Moja zona ! Jej cycki !!! Moje foteliki z tyłu !!!
No cóż...
AJM SORRY
PS.I ode mnie.Kolejna preclowa akcja w stylu lepiej widoczni widocznie geje,spójrz w sedes = zjedz kupe dwa razy i .... ło ja... moto to zło,ale my je wybielimyI wreszcie mam pytanie.PO CHUJ TO WYBIELANIE ? Co wy chcecie osiągnąc taką akcją,że taki palant w skodzie powie...AAAA.TO FAJNI LUDZIE CI MOTOSRYNIŚCI..itd itd...
NIGDY WAM TAK NIE POWIE,NAWET JAK ZROBIĆ AKCJĘ SRAJ W LUSTERKA,SIKAJ 8 RAZY,BO JEST TEMPYM JEBANYM CHUJEM,KTÓREGO ZYCIE TO POLSAT SPORT I TANIEC Z GWIAZDAMI JEGO STAREJ !!!
Eliminacja słabszych osobników jedyną drogą do sukcesu.
Nie.Wypadki powodują pizdowaci motosryniści,którzy mają się za święte krowy,a do ich pustych preclowatych łbów nie dociera,że przy tej różnicy prędkości sa praktycznie niezauważalni.I to jest 90 % wypadków.I albo do tego towarzycha dotrze,że przeżycie to kwestia uznania,że nikt ich nie widzi (BO SIĘ KURWA ZOBACZYĆ NIE DA),albo przestaną się mazać i zaczną wreszcie być szybsi w manewrach i i przeliczaniu posunięć ludzi w autach.
Albowiem nawet ja,wyczulony na moto i ustępujący im drogi jadąc autem,nie jestem w stanie przewidzieć nadjeżdżającej z prędkością światła R1 z tyłu,bo ciota,nie jeździ na długich.Bo myśli,że go WIDAĆ ! WIELKI MOTOPALANT,przekonany,że jak zmienię pas to moja wina.Albo jak mu ktoś wymusi,to jego wina.
Wina to jest pizdy,która źle obliczyła zakres hamowania,możliwości i zapas bezpieczeństwa świętej krowy.pl.
Ostatnio edytowane przez Gepard ; 03-04-10 o 08:20
to co napisalem po krutce Gep rozpisal jak należy i o to chodzi sami musimy uważać a nie inni na nas !!! Dodam tylko jebać policje i c ..im w dupe ! Dziękuję i tyle ode mnie w tym temacie !
ks.viki
akcja wydaje mi się skazana na porażkę. a tak jak ktoś napisał ja nie widzę jakiejś tam wojny między puchami a nami. Ci co wojują (jednostki) to i tak przez taką akcję się nie zmienią i tyle. powodzenia, ale cudów nie wróżę![]()
---
pozdro,
ario
Zakładki społecznościowe