Dziś w nocy z 2 na 3 kwietnia, kumplowi jakieś skurwysyny zajebały GSXRa 750 K7
nr. rej. CB 4707, malowanie granatowo-czarne. Jak bede miał foty to wrzuce na razie moge dać tylko film
To ten gix co na filmie
Dziś w nocy z 2 na 3 kwietnia, kumplowi jakieś skurwysyny zajebały GSXRa 750 K7
nr. rej. CB 4707, malowanie granatowo-czarne. Jak bede miał foty to wrzuce na razie moge dać tylko film
To ten gix co na filmie
...::: D-Pro Style :::...
pewnie ktoś chciał sobie pojeździć![]()
Skąd, jak mu zajebali? Ja to już się nawet boję moto w garażu pod domem trzymać, albo będę go wprowadzał do pokoju, albo idę haracz do ubezpieczalni zapłacić.
Dzień dobry dzieci, dzieci lubią misia, misiu lubi dzieci
cytat by Gepard: "Panie,młody Pan,ale powiem Panu tak (i tu dziadek zaczął potrząsać torebką z sikami w środku) ... nie warto dożyć starości.Pan patrzy co to za życie.Siki w torebce,nie warto .... "
podobno z garażu zaraz przy domku
EDIT: wyzyny jeżeli dobrze pamietam
www.K2B.pl
POŁKNIJ DUPĄ SUKO!!!
Cygi daj na luza sa święta a chłopak chcial być zabawny !.... chial ale.... co do tematu Grzyb mi mowił o tym wczoraj na obiedzie jak byliśmy ale nie kumam kola ani moto ! Qrwa zaczyna mnie to wqrwiać co w bydzi sie dzieje ostatnio i w srode jade o kogo trzeba i pogadam co do tematu tych co to u nas robią !!!! Qrwa tydzień temu Spida koledze z garażu Quada zajumali iwynieśli ponad dacem fury bo bl zastawiony , calą fura pojebana !!!! Nastepny może być każdy z nas a tak nie bedzie i po moim trupie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Obiecuję jadę i załatwię co się da !!!!!
ks.viki
ty to jestes....
Jest źle a może być jeszcze gorzej, trzeba pomyśleć o AC, bo jak by mi CeBRy zajebali to bym chyba "zawisł"
Viki, jeśli możesz coś pomóc w temacie to był bym wdzięczny, a w szczególności Bauma
...::: D-Pro Style :::...
Qrwa nie może tak być jutro jade na bajerę dodobrych ludzi i zobaczymy co da sie zrobic i zapobiec temu na przyszłość !
ks.viki
Zakładki społecznościowe