Zamknięty Temat
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Skradziono transalpa z Radomska

Dawca Avatar _Misiek_
    Motocykl
    R1 rn12
    Ekipa
    Ex Bełchatów
    Miasto
    Radomsko

Domyślnie Skradziono transalpa z Radomska

http://photos.nasza-klasa.pl/1081679...7904d7d6c.jpeg

Witam
    Potrzebuję pomocy

W nocy z dnia 3 na 4 maja w Radomsku skradziono motocykl Honda Transalp 600v

rok prod. '93, nr rej. ERA 7C16
    nr ramy HMPD065600056
    przebieg ok. 53 kkm
    znaki szczególne:
    - gmole Givi - nówki
    - obok kranika paliwa logo Dakar (beduin i napisem Dakar)
    - nieoryginalny, "crossowy" tylny błotnik

Ktokolwiek posiada jakiekolwiek informacje lub jest w stanie pomóc w odnalezieniu motocykla proszony jest o kontakt pod nr telefonu 510487214 ewentualnie z najbliższym posterunkiem policji.

Wrzucam,bo jednak duzo ludzi odwiedza to forum...
    Ostatnio edytowane przez _Misiek_ ; 05-05-10 o 17:59
    Nie moge Ci pomóc... jestem kokoniem.
    http://img525.imageshack.us/img525/9994/obrazekx.jpg

Dawca Avatar _Misiek_
    Motocykl
    R1 rn12
    Ekipa
    Ex Bełchatów
    Miasto
    Radomsko

Domyślnie

Dobra,moge oznajmić,że kojne moto..........

Sie znalazlo!!!!!!

Wczoraj dzowni do mnie kumpel.Mówi,że jest u mechanika w Radomsku,i jakis koleszka jezdzi po podwórku transalpem bez tablic.No sie pyta mnie ,żeby wskoczyl na internet i obczail znaki szczegolne tego skradzionego.Wiec mu mowie,że naklejka dakar,stelaz pod kufer,gmole i takie tam..Kumpel przyfilowal moto ale nie byl pewien,czy to aby an pewno ten,bo koles jezdzil tym transalpem w sporej odległosci i nie mial jak podejsc.Po chwili koleszka wprowadzil moto do garazu i go zbunkrowal. No i znajomy zdecydowal sie zadzwonic do właściciela skradzionej maszyny i powiedziec na czym sprawa stoi.Zeby wpadl,pod jakims pretekstem ,że cos mu w aucie padlo i przy okazji podejrzeć,czy to nie jego sprzęt.Choc sytacja byla hujowa,bo moto stalo dosyc zbunkrowane.a wiadomo,że jak sie wpada na wizycie do mechanika to ciezko jest nagle zacząć łazić po posesji i zaglądać to tu to tam...

Dostaje telefon godzine pózniej.. TO TEN!!!! okazalo sie,że synek własciciela mechaniki pojazdowej sobie go przywłaszczyl.Swoja drogą,koles-własciciel transalpa też troche "głupi" Kupil go drugiego maja,nie chcialo mu sie go schowac na noc i zostawil pod blokiem od tak....

Tak czy inaczej fajnie,że kolejna kurwa została złapana...

Administrator Avatar DEALER
    Motocykl
    GSX1300R & SC33
    Ekipa
    www.motogen.pl
    Miasto
    Yelonky

Domyślnie

Cytat Napisał _Misiek_ Zobacz post
    Dobra,moge oznajmić,że kojne moto..........

Sie znalazlo!!!!!!

Wczoraj dzowni do mnie kumpel.Mówi,że jest u mechanika w Radomsku,i jakis koleszka jezdzi po podwórku transalpem bez tablic.No sie pyta mnie ,żeby wskoczyl na internet i obczail znaki szczegolne tego skradzionego.Wiec mu mowie,że naklejka dakar,stelaz pod kufer,gmole i takie tam..Kumpel przyfilowal moto ale nie byl pewien,czy to aby an pewno ten,bo koles jezdzil tym transalpem w sporej odległosci i nie mial jak podejsc.Po chwili koleszka wprowadzil moto do garazu i go zbunkrowal. No i znajomy zdecydowal sie zadzwonic do właściciela skradzionej maszyny i powiedziec na czym sprawa stoi.Zeby wpadl,pod jakims pretekstem ,że cos mu w aucie padlo i przy okazji podejrzeć,czy to nie jego sprzęt.Choc sytacja byla hujowa,bo moto stalo dosyc zbunkrowane.a wiadomo,że jak sie wpada na wizycie do mechanika to ciezko jest nagle zacząć łazić po posesji i zaglądać to tu to tam...

Dostaje telefon godzine pózniej.. TO TEN!!!! okazalo sie,że synek własciciela mechaniki pojazdowej sobie go przywłaszczyl.Swoja drogą,koles-własciciel transalpa też troche "głupi" Kupil go drugiego maja,nie chcialo mu sie go schowac na noc i zostawil pod blokiem od tak....

Tak czy inaczej fajnie,że kolejna kurwa została złapana...
    Co dalej? Psiarnia, czy odszkodowanie ze strony mechanika? A może synek się potknął i udeżył w czyjąś pięść?

Dobrze,ze się znalazł...
    666

DEAD MEN TELL NO TALES...

Dawca Avatar _Misiek_
    Motocykl
    R1 rn12
    Ekipa
    Ex Bełchatów
    Miasto
    Radomsko

Domyślnie

Z tego co wiem,to psy zgarnęły synka,nie pozwolily nawet wejsc do garazu,żeby koles mogl sie nacieszyc widokiem motocykla tylko wzieli papiery i zweryfikowali dane,i pewnie teraz bedzie wielkie halo,że policja poraz kolejny skutecznie znalazła skradziony pojazd...Ogolnie mechanior(ojciec co to prowadzi) wydawal sie w porządku gosć.Uważam,że teraz znacznie ucierpi na reputacji i tez synka będzie czekać guma i wąskie drzwi.

Administrator Avatar DEALER
    Motocykl
    GSX1300R & SC33
    Ekipa
    www.motogen.pl
    Miasto
    Yelonky

Domyślnie

Cytat Napisał _Misiek_ Zobacz post
    Z tego co wiem,to psy zgarnęły synka,nie pozwolily nawet wejsc do garazu,żeby koles mogl sie nacieszyc widokiem motocykla tylko wzieli papiery i zweryfikowali dane,i pewnie teraz bedzie wielkie halo,że policja poraz kolejny skutecznie znalazła skradziony pojazd...Ogolnie mechanior(ojciec co to prowadzi) wydawal sie w porządku gosć.Uważam,że teraz znacznie ucierpi na reputacji i tez synka będzie czekać guma i wąskie drzwi.
    świeże mięsko w areszcie zawsze się przyda...ładny chociaż synek??? złooo....

Pozytywnie się skończyło....
    666

DEAD MEN TELL NO TALES...

Zamknięty Temat

Tagi dla tego tematu

Zakładki społecznościowe

Zakładki społecznościowe

Uprawnienia