Ja zajebalem dzisiaj nowe turbo do mojej bety bo sie trafilo tanio od 3 litrowej piatki z 2009 i teraz jeszcze program i bedzie ogien choc i tak ostatnio ze startu lotnego z 530d 184ps niewiele odszedl a u mnie seria 150koni ale skrzynia krutsza bo 6 biegowa a 5-ka wazy ponad 200kg wiecej wiec pierdolenie ze 3 litry to zajebioza mozna traktowac z przymruzeniem oka bo wieksza masa robi swoje i dobrze skrecona 2 lirowka daje rade wchooj choc brakuje odglosu 6 cylindrow.
Teraz jest dosc duzy lag od turbiny i musi to wszystko byc dopasowane ale po programie wrzuce wykres bo z ta turbina celuje 200ps+ ale najpierw musze ogarnac albo sprzeglo albo dwumasa albo chuj wie co bo z 1-ki na 2-ke nie da rady szybko przerzucic a to wkurwia i utrudnia starty spod swiatel hehe
ps. kurwa od kupna minely gora 2 tyg a juz mam zadrapany w pl prawy bok bo traktorem frajer wjechal, we wloszech na urlopie mi pocharatali zderzak przedni z obu stron i wylapalem na autobanie kamien na szybe i migacz i oba do wymiany wiec o chuja tu chodzi bo w zadnym aucie takich zonkow nie mialem jak w tym![]()

Odpowiedź z Cytatem

Zakładki społecznościowe