w takim razie niechce wiedziec jak chodzi 318...chociaz z drugiej strony to ma byc do jazdy dziennej ale nie ukrywam ze jak tylnonapedowiec to chcialoby sie cos co sie odpycha..
w takim razie niechce wiedziec jak chodzi 318...chociaz z drugiej strony to ma byc do jazdy dziennej ale nie ukrywam ze jak tylnonapedowiec to chcialoby sie cos co sie odpycha..
www.atbcrew.pl
e46 2.0 D to tylko 150 hp!!! bo 2.0 136hp to chujostwo i tez ten silnik w coupe nie był montowany
kupuj 2,8 lub 3,0 robi robote
![]()
![]()
![]()
<<<<< to tylko HONDA tak potrafi i troszeczke gixy (ale nie duzo )私は人間である。人間い関わること
Cennik usług:
Pisanie postów - 1zł/post
Czytanie postów - 1.5zł/post
Cytowanie postów - 2zł/post
z tego co masa kumpli to miala to w kazdym sie cos pierdolilo jak w nowych autach , cieknie wszedzie sensory sie pierdola na okraglo , jezdzisz z choinka i placisz krocie za serwisy , pozatym jakies to kurwa ciasne i male wg mnie
Aleś Ty głupi Marcinku...
Każde, KAŻDE auto sie pierdoli a im nowsze i im bardziej napakowane gównami tym bardziej... Jak ktoś jezdzi nowymi cywilizowanymi autami - to sie musi pogodzić. Jak ktoś woli wozy dla tępych wieśniaków - hamburgerożerców z hameryki to pisze takie właśnie głupoty![]()
StoppieHolix
pół roku jezdzilem 2,0d w kombi 136 kucy, przyjemnie, nic sie nie jebało ..
...oprócz wspomnianej elektroniki - szram ma racje...
paliła mi sie kontrolka, ze klocki do wymiany - chociaz nowe byly.. paliła sie poducha ... chociaz czasami se gasła... palił sie abs - chociaz czujniki sprawne (tez czesto sobie wygasał).. palił się niski poziom chłodziwa - chociaż było full..
i właśnie to wkurwialo..
silnik chodził jak zegarek - chociaz stosunkowo dużo ropy wpierdalał (7-8 litra) ..
a auto zdecydowanie malutkie i ciasne !....
teraz mam sharana 110koni i żałuje, ze wczesniej sobie takiego nie kupilem...
idealne auto do odpychania...
a co do sprzedaży - w chuj ciezko sprzedac e46 za dobrą kase... za 19 tys musiałem ojebac - bo nikt nie dzwonił jak ogłoszenie było powyzej 20...... a auto było naprawde w szyku...
na handel nawet nie myślę tego brać... no chyba, ze śmiesznie tanio.. to tak..
ja mam 2.0D od roku czasu,jezdze i nic sie nie pierdoli jestem zadowolony tylko w zime długo sie nagrzewa.Zmienił bym na 3l d
www.atbcrew.pl
Michale jakos mam stycznosc z acurami/lexusami/infinity/hondy i w zadnym niema takich przejsc jak mercedes audi i bmw VVnowe niemieckie auta to zlomy i opinii niezmienie a ze lanserskie i kazdy murzyn chce bmw jak i polak to juz nie moj problem , ja wole tylko tankowac i miec wyjebane na serwisy
![]()
Zakładki społecznościowe