Przechodzi sie z driftu? Na poczatku z hamulcem?J ak sie za to zabrac bo spac po nocach nie moge
Od 15 sekundy.
Przechodzi sie z driftu? Na poczatku z hamulcem?J ak sie za to zabrac bo spac po nocach nie moge
Od 15 sekundy.
W sumie prosty trik. Ja zaczynam paląc kapcia z lewą nogą podpartą (wyprostowana tak jak na filmiku), skręcasz kierę w lewo, moto przechylasz też lekko w lewo i popuszcasz hamulec na tyle, żeby koło mogło się toczyć. Jak Ci będzie odjeżdzać do przodu to bardziej się pochyl, wiecej gazu i kontruj sobie kierą. W prawo nie robilem ale na pewno tak samo tylko że odwrotnie![]()
albo siedzisz na motorze w miejscu nie jedziesz podpierasz sie noga i palic zaczynasz kladziesz i leci w kolko albo palisz w kolko na siedzaco i noge wystawasz dopierdalasz hebel i ogien a fragment robi to na tym filmiku chyba bez hamulca
Ja się nauczyłem tego w ten sposób, że na początku tak normalnie paliłem w kółko czyli stałem na stopkach i dociążałem przód po czym siadałem i od razu wystawiałem nogę. Jak kręcisz w lewo to dobrze skręcać kierownicę w prawo![]()
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom !
RMC (niezależny serwis i salon motocyklowy) -----> SPRAWDŹ TO !!
BLUD (street wear) -----> SPRAWDŹ TO !!
NOWE radialne pompy hamulcowe idealne do HB (13, 16) firmy BRAKING -----> KLIKNIJ !!
da sie to bez hebla robic
fajnei wypierdala moto w powietrze(macius z klanu), na duzym biegu kozacko wyglada
byla mowa o tym ze fragment robil bez hebla...
Zakładki społecznościowe