Chris a ile cię wyniesie cały sprzęt juz z przeróbkami??
ja swoja f2 wyrawałem za 4.5 tys brakuje jednej serwisówki szyba jest peknieta, ma rozwalone zegary i jest troche poobijana.
Chris a ile cię wyniesie cały sprzęt juz z przeróbkami??
ja swoja f2 wyrawałem za 4.5 tys brakuje jednej serwisówki szyba jest peknieta, ma rozwalone zegary i jest troche poobijana.
dzisiaj byla jazda probna, bede musial wytrzasnac cyfrowkejest ogien hehe
cwiczylem dzisiaj drifty ale moto troszke przerywa bo wszystko zasmiecone jest i w ogole...po 7 min wyjebalo mi wode z chlodnicy bo wentylator nie dziala :/
Dawaj fotyyyy, jak ci drifty szly ? gumowales cos w ogole ?Napisał Chris
qrwa gumy już normalnie , tłumikiem przyciera, a z driftami to trzeba poczekać na inne przełożenie....
ale prawda jest taka że ta cbra chrisa to chujnia, mocy to nie ma... nie hamuje wogule, co chwile sie gotuje, ogulnie padlinka![]()
bo ci wypierdole jak cie zobacze. bez kitu stary...
nagraj to na kamere !!![]()
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom !
RMC (niezależny serwis i salon motocyklowy) -----> SPRAWDŹ TO !!
BLUD (street wear) -----> SPRAWDŹ TO !!
NOWE radialne pompy hamulcowe idealne do HB (13, 16) firmy BRAKING -----> KLIKNIJ !!
problem jest z cyfrowka i czasem, narazie koniec z jazda...daje polke do zrobienia pod szeroka kiere, upierdalam wiezyczki z drugiej polki i wpierdalam pod oryginal, zobaczymy czy wytrzyma...
A na chuj Ci cyfrowka ? Jak masz normalna kamere to moge Ci pomoc...Obojetne na co masz nagrany material... Czy na normalnej kamerce, czy na kasecie VHS... Moge Ci pomoc
![]()
![]()
Zakładki społecznościowe