A jakiej grubości płaskownik tam wrzucic ?
A jakiej grubości płaskownik tam wrzucic ?
Czapla
www.yamaha-czesci.motolagow.pl
www.kawasaki-czesci.motolagow.pl
Musialem edytowac bo pomylilem temat..
Ostatnio edytowane przez suchy_86 ; 30-08-10 o 15:07
Jest Ryzyko, Jest Zabawa !!
Czapla daj 40x4 mm
StoppieHolix
ok, dzieki za info !
Czapla
www.yamaha-czesci.motolagow.pl
www.kawasaki-czesci.motolagow.pl
to sie przypucuje... jako ze sprzedalem niedawno moje f2 stunt z niebieska rama musialem zakupic sobie cos nowego - trafilo sie f3 - w zasadzie rama z silnikiem bez zawieszenia przod, felgi tyl, kolektorow. Reszta jak widac na foto. Z uk. Cat B - bez kwita. 142 funty.... Przedni zawias wsadze od fzr 3he bo mam taki na terenie - ciekawe czy podola to. felge tyl tez mam takze praktycznie wszystko co potrzeba zeby ja uruchomic. Pytanie - czy warto wymienic zaciski w zawieszeniu fzr na te nowsze 2 tloczkowe od modelu 92? Bo mam takie od modelu 89 teraz...
Uploaded with ImageShack.us
słabo to wygląda
ma ktoś jakiś patent na tłumik? bo mam taki w chuj obskurny, a z sianem też tak oo aktualnie.
mam problem z zamocowaniem amorka w moim stoppiekopterze ...
mocowanie tłoczyska bede miał jutro ale wydaje mi sie ze ten srebrny chujek jest za krótki i powstaje pytanie .... jak to zamontowac zeby starczało narazie czysto teoretycznie ... czy to grube gówno musi byc jak najblizej glowki ramy czy mocowanie przy ladze musi byc blizej zeby nie było takiego ramienia?? drogie brawo prosze o pomoc
Hasta la Victoria Siempre
Adi, na którym bolczyku masz ustawionego easy pull'a?
Na moc posępnego czerepu...!!
nawet niewiemmoge sprawdzic jak bede w garazu
Hasta la Victoria Siempre
Chyba na ostatnim powinno powodowac ze sprzęgło lżej chodzi. ja juz sam nie wiem![]()
Na moc posępnego czerepu...!!
Zakładki społecznościowe