Siema chłopaki. Ma ktos serwisówke do hondy cbr600rr ale po polsku?albo skad takie cos dorwać? pozdro![]()
Siema chłopaki. Ma ktos serwisówke do hondy cbr600rr ale po polsku?albo skad takie cos dorwać? pozdro![]()
Pal gumę i szalej, nie myśl co dalej...
kiedys szukalem do 929rr i sv650 po Polsku i ni ch... albo Niemiecki albo AngielskiNapisał ThomasZWA
trudo chyba bedzie znalesc cos po Polsku a szkoda.
Pozdro
Jestem biały i jestem bardzo dumny. Bo to najlepszy kolor do czarnej trumny!
ma ktos serwisówke do ZX6RR 2003-2004 po polsku lub angielsku ?
mnie Cygan wyposażył serwisówka po włosku i jedyne do czego sie nadaje to lazania![]()
fiodor tu moze coś znajdziesz......troszkę kiszka z kodami częsci ale przy niewielkiej pomocy Pani z serwisu w Berlinie udało się dojśc co jest do czego
pozdro
http://www.ronayers.com/fiche/frames...0&parent=13770
ja mam serwisówkę - przez skype mogę ci jutro puścić
sa teraz na allegro po 100zl jak dla mnie przegiecie przydalo by sie jakies kseroNapisał Pazur
dołączam sie do prosby potrzebna serwisówka do cbr600rr ale rok 05 bo 03-04 to mam moze byc po angielsku ma ktos ???
żeby nie byo, że jakiś Pazur chceNapisał ThomasZWA
jak nie chcesz to chociaz zalat he heNapisał Pazur
![]()
probowales dzwonic do dealera hondy? my ostatnio szukalismy instrukcji po polsku do seata toledo 2006 sprowadzonego z niemiec, na prezent imieninowy dla wlascieciela, bo nie kumaty jest w ogole i w serwisie po kilku telefonach sie znalazla.
Pushing my luck. Got better hobby? | www.facebook.com/motocentrum | www.centrum.fm/moto
pewnie i by sie znalazla bez problemu nawet na allegro jest ale placic 100zl za serwisowke to chyba lekka przesada az tak bardzo to nie jest mi potrzebna
![]()
Zakładki społecznościowe