kujawski...
a ja nie mam 954czy czyms innym da sie jezdzic na kole?? a co do oleju Dealer to podobno Motul daje rade ale trzeba zalac tyle co w serwisowce. ja zawsze odmierzam strzykawka 20-tka zeby bylo dokladnie
![]()
A ja ostatnio kupowałem pączki z lukrem i marmoladą i uważam że są duzo lepsze bardziej nadziane niż te z cukrem pudrem i za 3 zapłaciłem 9,54Ja pierdole co za temat
ja tam wole pączki francuskiechodz jedne i drugie chętnie bym wszamał hehe
Ostatnio edytowane przez Seven ; 08-09-10 o 22:24
a ja lubie kurwy i chleb ze smalcem
Jestem biały i jestem bardzo dumny. Bo to najlepszy kolor do czarnej trumny!
ja też , do tego ogórki kiszone i koniecznie wódeczka, nie za zimna, nie za ciepła. ogólnie wódki nie lubię ale do smalcu i ogórków lubię.
pączki też lubię, chociaż ostatnio mniej ich spożywam, gdyż wkurwiają mnie panie sprzedające, które pakują pączki polane lukrem do torebek foliowych!!! a nie do kartoników i pudełek jak to mam miejsce w amerykańskich policyjnych filmach. lubię też bułki z serem posypane kruszonką, ale to jest inna sprawa która zasługuje na oddzielny temat.
tak w ogóle to pączki ostatnio podrożały.
dziękuję, mam nadzieję że pomogłem.
Ja tez polecam paczki !!! Szczególnie po nocce w fabryce !!! Ostatni mi tez smakują !!! I chyba podrożały !!! Za TRZY zapłaciłem 9,54 !!! Ta sama cena !! Aaaa tak daleko !! Jednak są fajne te pączki !!!
Co za bzdury !!!
Czy to prowokacja FM?Nie no przyznaje temat z dupy, konto nadal moje
poprostu potrzebowałem drobnych rad. Nie wiedziałem że tak się nakręcicie. Temat do wyjebania bo moja tępa głowa zaczeła powoli ogarniać co i jak
więc drogie brawo dzięki za porady
![]()
Łatwe kobiety są jak łatwe pieniądze: łatwo przyszły, łatwo poszły.
Nie wydaje mi sie żeby któraś była nietrafiona przecież to wszystko co było tu powiedziane ma duży wpływ na jazde 954![]()
Zakładki społecznościowe