Potrzebuje zlecić komuś zrobienie strony internetowej. Jest tu jakiś magik chętny do pomocy ?![]()
Potrzebuje zlecić komuś zrobienie strony internetowej. Jest tu jakiś magik chętny do pomocy ?![]()
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom !
RMC (niezależny serwis i salon motocyklowy) -----> SPRAWDŹ TO !!
BLUD (street wear) -----> SPRAWDŹ TO !!
NOWE radialne pompy hamulcowe idealne do HB (13, 16) firmy BRAKING -----> KLIKNIJ !!
moge ci dać namiary na kumpla który nam robił.
W wolnym czasie przyjmuję takie zlecenia na proste stronki. Mogę wykonać grafikę i wszystko zakodować do (x)HTML, naturalnie mój kod spełnia standardy W3C. Potrafię napisać coś prostego w PHP, dorabiam też szablony do znanych CMS. Poza tym dodatkowe usługi jakie świadczę, to optymalizacja kodu, katalogowanie i pozycjonowanie(ale to tylko wtedy, kiedy mam dużo wolnego czasu).
Ceny rozsądne, przykładowe realizacje mogę pokazać jak będziesz zainteresowany.
GG: 11282638(często na ukrytym)
e-mail: raciniak@gmail.com
ps. fakturek nie wystawiam, bo nie mam jeszcze działalności![]()
W takim razie wyślij mi jakieś swoje realizacje na maila + napisz mi ile mniej więcej byś za to chcial. Jak na razie dostałem już jedną dosyć ciekawą ofertę, ale czekam na dalszę propozycje![]()
hydrone@o2.pl
NOWE radialne pompy hamulcowe idealne do HB (13, 16) firmy BRAKING -----> KLIKNIJ !!
Kumpel coś działał w tym temacie . Z tego co wiem to w miarę ogarnia , ale chujem za niego nie poręcze . Z ceną to się raczej dogadacie , bo on dopiero co skończył liceum wiec ... Jak chcesz to z nim pogadam i podrzucę Ci jakiś namiar na niego
Jak możesz pomóc to byłbym mega wdzięcznyNajbardziej interesowała by mnie opcja zapłaty w postaci ciuchów BLUDa
Jakimś mega budżetem nie dysponuje więc żadne jakieś wielkie projekty za chuj wie ile pieniędzy w ogóle nie wchodzą w grę
Tematyka ? Wideofilmowanie/fotografia/pokazy na moto
![]()
Tomash sprawdź pw.
"Panie władzo, ja nic nie przyjmuje, nie wiem kto jechał 100, ja jechałem przepisowo 50, nie mogę odpowiadać za innych uczestników ruchu"
-"On był z wami?"
-"Nie my go nie znamy, przyczepił się i z nami jechał"
na PW wysłałem Ci namiary do znajomego .
Moj znajomy robikoles do dogadania
tu gg do niego Shirru 9914785 powiedz ze jestes ode mnie
![]()
www.stuntmania.pl
http://mottowear.com/index.php/home/rider/6
Poka cyce
Zakładki społecznościowe