Moto2 co to za pojemność jaki teraz jest w ogóle podział na pojemności(klasy) bo na euro sporcie nie leci i trochę do tyłu jestem.
Moto2 co to za pojemność jaki teraz jest w ogóle podział na pojemności(klasy) bo na euro sporcie nie leci i trochę do tyłu jestem.
szkoda Tomizawy[*]
niestety dwa strzały dostał w najmniej chronione miejsce przez całe kombi czyli żebra i brzuch ...
Moto2, nowa klasa poj 600ccm, wszyscy maja te same silniki i są to silniki od Hondy CBR600rr. W kazdym wyścigu niezły meksyk jest... tak jak dealer mówi, zdarza się że w 1 sek. znajduje się 30 zawodników!!!!
Jeśli chodzi o inne klasy to jest 125ccm, które zamieni się w Moto3 i klasa królewska MotoGP, ktora w przyszłym sezonie zamienia silniki 800ccm na 1000ccm.
www.OstraJazda.com
www.patrolilkowice.com
![]()
"...Panie dodaj mi otuchy, za każdym razem kiedy czuję oddech kostuchy..."
kurde nie ma tych filmów, dorna sports to straszne sępy na hajs, dolara nie przepuszczą!
żal talentu, żal chłopaka.
Zamienię kobietę w ciąży na motocykl z koszem
SPEEDBIKE.PL Najszybsze motocykle w Polsce.
Kurde, gdzie ten filmik z jego upadkiem? Ogladalem te zawody i przyjechal po mnie kumpel 5min przed tym wypadkiem... Szkoda mi zajebiscie chlopa i w sumie nie dziwie sie ze usuwaja jego smierc z youtube, sam nie zbyt chetnie bym wrzucil taki filmik ale chce zobaczyc jak to wygladalo poprostu... jeszcze raz szkoda[*]
hey so anything you can do i can do better
and any chick you can screw i can get wetter
Ostatnio edytowane przez darek zx12 ; 11-11-10 o 08:40
Zakładki społecznościowe