nie dzwoń!!! to nic nie daje, a nawet jak udzielą Ci błędnej informacji to nikt za to nie odpowiada.
Wszystko wysyłaj poleconym, najlepiej ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru. 90 dni to chyba max kiedy mają wypłacić kasę.
nie dzwoń!!! to nic nie daje, a nawet jak udzielą Ci błędnej informacji to nikt za to nie odpowiada.
Wszystko wysyłaj poleconym, najlepiej ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru. 90 dni to chyba max kiedy mają wypłacić kasę.
Pany czekam ze rekonstrukcja wypadku,bo koles dalej sie nie przyznaje,czekam za opinia bieglych i mysle ze napisza ze wina lezy po stronie samochodu bo on sie wlaczal do ruchu,wrzucam fote z wypadku i ewidentnie widac ze on mi zajechal!!!!! co o tym sadzicie????
DSC00672.JPG
3maj
FasoN
AlbO
GIŃ
Panowie, nasz forumowy kolega się rozjebał.
Nie ze swojej winy. Pawka brak.
Pytanie - jak z ubezpieczeniem?
Jest szansa, że dostanie odszkodowanie i dajmy na to mandat 500 zł za brak prawka (kat. B tez nie ma) czy raczej nikła szansa?
tylko Kawasaki
Ja za brak prawka nic nie dostałem tylko, że to było w UK ale w PL pewnie to samo bo ubezpieczalnie to kurwy i złodzieje szukający dziury w całym żeby tylko nic nie wypłacić![]()
Shut up bitch swallow
Potrzebujesz w życiu jedynie dwóch rzeczy – WD-40 i taśmy klejącej. Jeśli coś się nie rusza, a powinno, użyj WD-40. Jeśli coś się rusza, a nie powinno, użyj taśmy klejącej
teraz nawet jak po pijaku masz dzwona nie ze swojej winy, to winny jest ten do złamał przepis (np. wymusił) a Ty dostajesz swoje za to, że jechałeś pod wpływem.
a powiedzcie mi ktoś możejak Warta z OC zrobiła mi niską wycenę naprawy, przedstawiłem kosztorys, który był o wiele większy, ale oni zaproponowali mi połowę tego, ale chcą faktury za naprawę i częsci, a jak nie to pierwszą zaproponowaną kwotę, to mogę jakoś to rozgryźć, czy zabrać ich do sądu i powalczyć? w sumie to dla mnie nie problem, ale mi sie strasznie nie chce jeszcze z nimi sie włóczyć
miał ktos z podobną sytuacją styczność?
wyslij wezwanie do zaplaty z terminem 7dni od daty otrzymania pisma przez nich pod rygorem skierowania sprawy do sadu. Jak nie pomoze to zostaje albo sad albo faktury...
ssij kij
Kupuj POLSKIE produkty !
nie no dzisiaj już wysłałem przed sądowe wezwanie do zapłatyno jak nie to oddaje do serwisu auto
![]()
Zakładki społecznościowe