ee jasne![]()
ee jasne![]()
Wheelies n dro
dzięki, no i tak muszę w chuj wyjeździć...
jak zrbic zeby moto nie wyjezdzalo w druga strone? bo zaczynam juz skrecac i to tak dobrze i nagle mnie na druga strone wypierdala nie kumam dla czego za szybko jade? ale jade juz naprawde powoli prawie ze stoje w miejscu
jak Ci niesie w druga strona to musisz wiecej hebla przydusic, jesli moto zacznie przygasac to trzeba wysprzeglić chuja
w ktora manie ptrobujesz ?
Rycerze Hardcoru zawsze walcza do oporu!
Nie ma Boga, jest Motór.
w prawo.........z nogami na podnózkach... btw chcesz powiedziec ze to jest cos podobnego jak zero ?
dokladnie tylko, ze na jednym a nie na dwoch kolach
dociskasz pochyla sie chuj bardziej odpuszczasz to sie prostuje
to jest proste
sprobuj go w lewo złamac, moze wydaje sie trudniej ale wydaje mi sie, ze jzu podczas samego krecenia lepiej sie to kontroluje
Nie ma Boga, jest Motór.
Igła, jak jedziesz z nogami na podnóżkach to próbuj w lewo - jest w ciul łatwiej! sam najpierw katowałem w prawo bo motor jakby sam skręca w prawo... Ale to tylko trudniej. Próbuj w lewo go łamać! A wyrzucać cie może z tego samego powodu co i ja miałem - nie 'łamałeś' go, tylko szedłeś po łuku. Wtedy odrazu wywalaJak w lewo go złamiesz to idzie dalej sam. Może tylko wywalić wtedy gdy za szybko wchodzisz w koło...
Jeszcze tego nie opanowałem do końca, ale już kilka dni pod rząd to katuje i takie są moje wnioski![]()
ogolnie nie ma sie co bac kata pochylenia, to tak samo jak z nauka jazdy na gumie wydaje Ci sie ze kolo w chuj wysoko a do balansu jeszcze daleko. Tutaj tak samo, pochylasz moto myslisz, ze sie wyjebiesz na ryj ale do tego wyjebania jeszcze daleko, no chyba, ze Ci nie pojdzie, wtedy na ten ryj sie wypierdolisz hehe
Nie ma Boga, jest Motór.
Eeeeeee chlopoki, przeciez to jest prosteDzisiaj zalozylem pompe radialna iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jest o niebo lepiej, caly trening poswiecilem tym jebanym kreciolką. Szlo zajebiscie, pierwszy taki dzien co robilem po 4/5 (w lewo) prawie przy kazdym podejsciu. Nawet udal mi sie zrobic dwa w prawo, ale jakie bomby byly
![]()
![]()
Zakładki społecznościowe