Skopiowalem posta z innego forum bo mi sie nie chcialo klepac hehe
Na szybko o wozie. Rok 1990, silnik 1500 skrzynia 5 biegów ogólnie polonez, a nie cult... Niestety nie udało mi się znaleźć niczego starszego w tym nadwoziu ale cukiereczkiem jest stan technicznyWłaścicielem był 81 letni dziadek, miał go od nowosci, zapiera sie, że jezdził tylko na giełde obok domu i na polowania (uchwyt na strzelbe w kabinie
) i ze 48 tys. km przebiegu jest oryginalny. Samochod 2 dni temu przeszedł sam badania techniczne, ogólnie nic nie puka nic nie stuka, wczoraj na odmulenie walnalem nim 270km i jest lala.
Fotka z dnia zakupu w wersji Toi Toi:
Biała nadbudówka już wczoraj została rytualnie powiedzmy zdemontowana![]()
Teraz plany
Z zewnatrz:
- Blacharka full kompleks, paka przystosowana do przewozu motocykla.
- Zderzaki, grill, kierunkowskazy z wersji włoskiej
- Lakier czarny metallic lub perła z jakims połyskiem
- Gleba, marzy sie airride ale nie mam jeszcze pomysłu jak to zrobic (czyt. pomocy), więc w przyszłym tygodniu załatwimy to po swojemu.
- Alufelgi kij wie jakie, chciałem szprychy ale kumpel mnie uświadomił, że czarny nie jestem, narazie cel na BBS RS 15" chyba, że ktoś ma jakiś inny pomysł
Wnętrze:
- Ambitny plan wstawienia deski z wersji włoskiej
- Zamiast foteli tylna kanapa z wersji włoskiej z podłokietnikiem
- Skromne audio oby sobie czysto grało
a tu aktualniejsze cos:
narazie jeszcze lekka prowizorka ,bo musze wspawac 2 poprzeczki ale wczoraj juz czasu nie mialem, a musialem sobie tak pojezdzic
zrobilem kilka fotek:
ewidentnie przyda mu sie tapicer ale i tak docelowo szukam kanapy z podlokietnikiem:
![]()
![]()
![]()
no i fotka jedna z zewnatrz na szybko:
![]()
mam nadzieje, ze dzisiaj przyjda juz felgi![]()

Odpowiedź z Cytatem
lowridera zrobic hehehe
troche chromu na wierzch, czarny lakier, jakies 5000 ccm V8 pod mache wlozyc i fura jak ta lala 

Zakładki społecznościowe