to normalne że tylne koło jedzie ślaczkiem
to normalne że tylne koło jedzie ślaczkiem
Zamienię kobietę w ciąży na motocykl z koszem
SPEEDBIKE.PL Najszybsze motocykle w Polsce.
Owszem szarpię i to strasznie ale wtedy kiedy już mi benzyny nie podaje na gaźniki... I rzeczywiście, wtedy zaczyna się szlaczek... Muszę w końcu zainwestować w tą pompę ...
Napierdalac trzeba !
to i ja sie podepne do tematu. dzisiaj brykalem 7 godzin na miejscowie, spalilem 1,5 zbiornika paliwa i ni chuja nie moge ogarnac wheelie. laduje z 1, na siedzaco z gazu na f3 z zebata 60. ciezko w chuj. nerwowo i krotki bieg. z 2 calkiem lipa bo z gazu nie moge poderwac, a ze sprzegla nie idzie bo sie slizga. a na stojaka to juz calkiem nie moge ogarnac bo mnie buja na boki i lapy napierdalaja. moze ma ktos pomysla jak sie najlepiej uczyc (poczatkujacy) ?
Trochę minęło od czasu mojego posta, nauczyłem się wolnej gumy. Już mówię jak ja zaczynałem na F3 z 60z, może Tobie coś to pomoże.
Jechałem bardzo małą prędkością (prawie stałem w miejscu) na kołach, zapinałem drugi bieg, przygotowywałem się do całej "Akcji" czyli, noga na hebel, ręce położone na kierownicy stanowczo, palec na sprzęgle...
Strzał ze sprzęgła, pion do momentu kiedy czułem tak jak by że motor leci na dupe, delikatne gazowanie i hebel.
Wszystko robiłem na podkręconych obrotach, tak że na kole, właściwie motocykl sam jechał, ja tylko czasami pomagałem gdy przez hebel za nisko opadl.
Troche może zamotalem, ale pisałem to na szybkiego.
Pozdro.
Napierdalac trzeba !
dzieki za podopwiedz. cenna rada. tak wlasnie myslalem, ze z 1 biegu na 60 zebach to ciezko dla poczatkujacego. widze, ze w takim razie czeka mnie wymiana sprzegla, bo sie slizga przy strzale i przy jezdzie na wyzszych biegach tez. a powiedz mi jeszcze w jakiej pozycji sie uczyles? na siedzaco czy na stojaka?
Kiedyś uważałem że na stojaka lepiej mi to wychodzi, ale jednak okazało się że na siedząco wygodniej itd... Wiadomo, przy strzale nogi się nie uginają itd, myślę że parę takich gum i nawet człowiek jest w stanie, opanowac dośc szybko balans ciałem.
I przypomnę, najlepiej na obrotach, wtedy nie trzeba szarpac tak manetą i wszystko idzie łagodniej![]()
Napierdalac trzeba !
Jakie 2 kurwa jakie siedzaco. Na stojaco najlatwiej i 1 ze sprzegla z miejsca ogien do pionu i lec.
+1 dla Kuby94944994. duzo latwiej bo wychylenia sie nie czuje
Zakładki społecznościowe