Mam zamiar troszke zmodyfikowac swoj pojazd.... na poczatek przydalo by sie skrecic jakoms klatke i tylny stelaż lecz nieposiadam żadnych schematów do zbydowania tych , ze elementów. Piszcie o swoich pomysłach i fantazjach co zrobic z 929!!??
Mam zamiar troszke zmodyfikowac swoj pojazd.... na poczatek przydalo by sie skrecic jakoms klatke i tylny stelaż lecz nieposiadam żadnych schematów do zbydowania tych , ze elementów. Piszcie o swoich pomysłach i fantazjach co zrobic z 929!!??
www.mpsmoto.pl
K L A T K I S T U N T
>Serwis< >Części< >Akcesoria<
byl gdzies rysunek techniczny tulejek mocujacych klatke do ramy, poszukaj bo chyba gdzies to ejst
Hasta la Victoria Siempre
załóż tuleje i wtedy pomierz i docinaj rurki....nie jest ciezko, tylko musisz wiedziec jaki chcesz wzor bo w zależności od tego bedziesz prowadzil rurki do tulei....a tuleje mocuj tam gdzie rama trzyma silnik(chyba, bynajmniej ja tak mam)![]()
jakos tak powinno byc ladnie.....
wlasnie niech ktos cos napisze jak przerobic ten sprzet![]()
Wheelies n dro
jest taki koleszka na tym forum a mianowicie Jaco929 i on ma taki motorek jak ja... podobnie chcialbym zrobić, zostawic owiewki i zamontować klatkę...
wydaje mi się ze kiedyś dawal jakies fotki tej klatki ale cis niemogę znalesc
jak narazie to bede motał te tulejki i rurki .. własnie jaki najlepiej rozmiar rorekQ
www.mpsmoto.pl
K L A T K I S T U N T
... warped toys ten stelaz? Co on taki kurwa pordzewialy ?!
rorki o ile pamietam 3/4 cala, takie calkiem masywne ale nie jak od kranu!!! Musialbym byc przy sprzecie zeby Ci dokadnie powiedziec bo nie pamietam juzTakie o, na oko bralem z tego co pamietam
Pisz czego nie wiesz to postaram sie jakos pomoc
co do tulejek - wpierdalasz je miedzy rame a klatke, ale tak zeby rama nie stykala sie z klatka bo a - przy dokrecaniu mozesz uszkodzic rame i b - przy glebie klatka moze sie wyigac i rowniez uszkodzic rame!
Ja mam troche inna klatke - mam po 2 "odbojniki" z kazdej strony (mocowania silnik rama) i w sumie daje rade... Sila udezenia rozklada sie na 2 crash pady...
Jak cos to pisz albo krzycz
Wheelies n dro
http://www.stuntpoland.net/showthread.php?t=1521&page=5
jaco,3 post od dolu.klatka ktora zrobilismy u seby.mocna w chuj.wzorowalismy sie tylko na zdjeciu.do alu ramy nie wiem czy nie za mocna ale taka chcial
robiona bez gietarki.rury giete na czym (kim) sie dalo.potem polapalem spawarka spawy i dalismy koleszce,opierdolil to palnikiem.spawy jak na okrecie.
"moc to podstawa!"
heheeMoja jiuz byla spawana polautomatem zwyklym, migiem i acetylenem
![]()
acetylen najlepiej dawal rade![]()
Wheelies n dro
www.mpsmoto.pl
K L A T K I S T U N T
Zakładki społecznościowe