... wyjeb szpilke? Kurde bede w domu to zapodam foto bo wlasnie na zajeciach siedze![]()
... wyjeb szpilke? Kurde bede w domu to zapodam foto bo wlasnie na zajeciach siedze![]()
Wheelies n dro
Jak skrocilem oryginalny tlumik w 929 to wyjebac z niego ta siatke ze srodka i wate zostawic ? tylko zeby znowu chujowo nie chodzil![]()
Skracasz sobie tłumik np. o 5cm, ta rurka co jest w środku (taka z dziurkami) to tez ja skracasz o ten sam wymiar.... wate tez wkładasz ale tez mniej tak zeby jej niebylo za duzo (tak do proporcji skrucenie).. i wtedy skrecasz wszystko do kupy i sie smiejeswz. Napewno bedzie głośniej chodzi!!! i RYŁ przy dużych obrotach, że cała wies Cie słyszła
kurwa nieprzeczytałem dokladnie...!!! ty orginalny tłumik przerabiasz ??? poco... lepiej kupic jakiegoś gniota do 929?954 i z tego coś ulepic... wydaje mi sie ze niema co sie brac za przerobke orginalnego wydech
www.mpsmoto.pl
K L A T K I S T U N T
>Serwis< >Części< >Akcesoria<
najlepiej nowy od podstaw zrobic a z oryginalnego wykorzystac tylko flansze koncowa i poczatkowa!
Wheelies n dro
Jaco929 moze ty bys opisal przerobke swojego 929 tylko tak z fotkami i z dokladnymi opisami.
I zeby moderator wyjebal nie potrzebne posty.
.Ja dopiero na wiosne bede bral sie za swojego to tez wrzuce cos od siebie.
... no spoko moglbym to zrobic, z tym ze nie mam fot przy sobie a jestem w kraju kurwa bujajacego sie czarnucha i niebardzo mam jak teraz to zrobic... Jak wroce moge porobic foty jakies i opis dojebac jak potrzeba...
Wheelies n dro
To jest dobra stronka co do klatek itp... : niewiem moze juz ja znacie ale nic niezaszkodzi jak ja umieszcze w tym dziale
http://www.powersstuntworx.com/index_2.html
www.mpsmoto.pl
K L A T K I S T U N T
>Serwis< >Części< >Akcesoria<
mam czesci do przeróbki 929 do stuntu wiezyzki pod szeroka kiere, kiera zebatka, szyba jakby ktos chciał ciac(jest cała lae porysowana) tanio pogonie ja itp pisac pw jak cos![]()
Używane części do motocykli i skuterów, opony.
Foty:
http://picasaweb.google.com/Mlodyrr
Kontakt do Mnie 531 927 222
GG: 1479382
Zakładki społecznościowe