Wheelies n dro
Ja sie keidys wybralem na ganianie z policja, kurwa 3h do domu wrocic nie moglem
Jestem biały i jestem bardzo dumny. Bo to najlepszy kolor do czarnej trumny!
Ale beka z tych stanów całych. Surowe prawo w chuj, a jeszcze znajdują się pozytywni popierdoleńcy jak ci z baltimore by robić sobie z psów zabawę ehehehhe![]()
ja znam typow co 2-3 lata temu jezdzili po miesci i szukali radiowozu jadacego.Podjezdzali, dawali na gume i spierdalali.Jednego kumpla to zdjecia byly w gazecie, bo go szukali.Tzn.foty moto i jego ubioru, a nie wiedzili kto to bo bez blach jezdzili.
Albo robili tak, ze sie scigali kto szybciej dojedzie do Miami ode mnie z wiochy(jakies 200km jest).Ja raz jechalem z takimi typami i zwatpilem, przez cala droge nie zszedlem ponizej 190km/h a bylem jednym z najwolniszjszych co jechali
Jestem biały i jestem bardzo dumny. Bo to najlepszy kolor do czarnej trumny!
Ahahahaniby zajafka, ale nie wiem czy nie przesada trochę. I nie wyobrażam sobie takich akcji w polsce
Kilka razy tak zrobić i w telewizji by o człowieku mówili
![]()
hhaah dokładnie w europie dużo w chuj gorzej niź w satnach , wypuścisz sobie jebany filmik i chuj wie czy jutro nie zapukają do ciebie do domu .Przecież coś takiego jak akcje Bimorów to kurwa wyłapali by ich w chuj tutaj
po za tym chyba tam to olewają trochę ,bo nie sadze żeby były takie akcje jeśli psy przyjebały by się z helikopterem do nich![]()
Ostatnio edytowane przez Fishbone ; 10-09-10 o 20:55
bo u nas policja bezradna na ulicach, biedaczki sobie nie radze, to w necie szperaja... i szukaja. tam jak patrol jest jak sie samemu ucieka to ciezko w chuj ponoc
www.stuntmania.pl
http://mottowear.com/index.php/home/rider/6
Poka cyce
Zakładki społecznościowe