dla brudasów sport![]()
dla brudasów sport![]()
Rycerze Hardcoru zawsze walcza do oporu!
Nie ma Boga, jest Motór.
chcialbym widziec jak wygladaj twoje lapy po zmianie lancucha przy f4 ....Napisał simpson
![]()
![]()
![]()
ale z motorowych w polsce najbardziej znany i popularny i najwieksza kasa w niego jest pakowana...
A SWOJĄ DROGĄ NIEZLE PROTAS ZROBIŁ WSZYSTKICH W JAJO......
Unia Tarnów Rulezzzz jesli chodzi o zuzel![]()
![]()
www.OstraJazda.com
www.patrolilkowice.com
![]()
"...Panie dodaj mi otuchy, za każdym razem kiedy czuję oddech kostuchy..."
mimo że generalnie lubie praktycnzie wszystkie sporty motorwe to też ni chuja nie kumam co jest fajnego w tym sporcie... zmuła jak mało gdzie![]()
tak jasne.....szczegolnie jjjajjaaacccceekkkekkkk gggooooooggoogllllobbb narkus jeden...Napisał kOsA
Spidi nie znasz sie i tyle.......tyle co my najezdzilismy si ena ten jebany zuzel to ja pierdole ile kasy poszlo...no ale ne maczego zalowac!!!!!............
stawiam ze jeszcze nie byles na meczu na live'aNapisał Spidi
sam kiedys dlugo tak sadzilem do czasua z nie pojechalem mecz na zywo ogladnac...po tym zmienilem radykalnie zdanie!
www.atbcrew.pl
yup, nie byłem bo w moim regionie(wogóle w całej pónocno wschodniej polsce) nie ma żadnego stadionu żużlowego ani żadnych zawodów czy drużyny...
Wiele razy ogladąłem w TV ale poprostu nudzi mnie oglądanie żużla. Wszystkie tory wyglądają niemal identyczniea najbardziej ze wszystkiego wqrwia mnie że dają w kołko i tylko w jedną strone- jeden lubi białe drugi czarne... mi ten sport wogóle nie podchodzi...![]()
weź sobie kiedyś idź na jakis meczyk jak bedziesz gdzies z Żużlowej Polsce! A zmienisz zdanie radykalnie!!Napisał Spidi
![]()
![]()
Ja od małego na Żużel chodze i bede chodził do usranej śmierci!! (Ale co kto lubi)
Pisząc posty don't make a village
Tez nigdy nie mialem doczynienia z tym sportem i nie bardzo mnie to kreci, moze ze mieszkalem w takim regionie Polski gdzie nie byl popularny , czytaj- wogole go nie bylo.
Ale pracowal ze mna chlopak z tarnowskiego,taki jakis cichy,skryty i malomowny, natomiast na haslo Gollob i zuzel , dostawal takiego gadulca ze nie wierzylem ze to ta sama osoba, godzinami by mogl o tym opowiadac.A ja dalej nie kumam o co tam lota.
Zakładki społecznościowe