+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 33 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 325

Temat: Supermoto 450 w 4paku...

Użytkownik Avatar czarny
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

zwierzu dzisiaj dzwonili do mnie z Niemiec i moze bede mial CRF do opierdolenia ale bede wiedzial wiecej w piatek... to sie odezwe...

tylko watpie zeby mozna bylo ja zarejestrowac...:/
    Shut the Fuck Up and Train

Dawca Avatar SzeFu
    Motocykl
    SC28 & M52 & F2 da dog
    Ekipa
    chuje muje & the Yoghurts
    Miasto
    PTb

Domyślnie

Cytat Napisał Spidi Zobacz post
    Co do do DRZ- najpierw trzeba zadać sobie pytanie czy chce sprzęta do wsyztskiego i do niczego(takiego jak DRZ czy inne lajtowe SM) czy chce kawał skurczybyka który wymaga pewnych poświęceń ale wzamian daje możliwosci takiego bandycenia i hasania w terenie jakich nie da ci żaden nawet najbardziej odjechany sprzęt uniwersalny...
    Zgadzam sie w 99%
    Moim zdaniem taki DRZ bedzie dobry do latania na gumie przod/tyl i po miescie jak i w lesie tez smialo bedzie mozna polatac tak wiec do czegos tam sie nada.
    Natomiast taki EXC to faktycznie juz kawal sprzeta do konkretnego pycenia w kazdych warunkach czy to supermoto czy enduro.
    Do Twojego pytania Spidi dodalbym pytanie czy jest sens kupowac na poczatek taka kose gdzie wiadomo ze nie bedzie sie w stanie wykorzystac jej potencjalu, a serwis przeciez wciaz bedzie kosztowal tyle samo(no chyba ze kogos stac to nie widze problemu ).
    Jeszcze bym sie zastanowil czy moc i charakter nie bedzie w niektorych sytuacjach przeszkadal w ogarnianiu tematu.
    Po mojemu:
    jest kasa/umiejetnosci spoko brac EXC i spolke
    nie ma kasy/umiejetnosci tez nie do konca moze wystarczyc, zastanowic sie jednak na DRZ na sezonik czy dwa, oczywiscie nie skreslajac z listy EXC i spolki

kurde ale preclowem zajechalo

PS. zainteresowany musi odpowiedziec sobie na zajebiscie wazne pytanie... co chce robic w zyciu...

Użytkownik Avatar Lukasz_Se
    Motocykl
    F3eaaaaasy!
    Ekipa
    hOnDa_GaY_cLuB!!!!
    Miasto
    Stockholm

Domyślnie

Tak jak ordi pisal crf450 powinna dac rade do stuntu, koles tutaj na jednej stuntuje juz od chyba 4-5 lat, cyrkle, zajebiste przody itd i moto daje rade. I w sumie dziwne ze w polsce malo jest takich ktore sa zarejtrowane, tutaj sporo tego jezdzi po drogach, mozna kupic w salonie hondy z swiatlami itd...poszukam i zobacze jakie tutaj ceny sa, moze bedzie ci sie oplacalo tutaj wpasc
    http://stuntblog.pl/glowna/

Użytkownik Avatar Zwierzu
    Motocykl
    CRF 450R, F4i
    Ekipa
    motocykle.chelm.pl
    Miasto
    Chełm/Lublin

Domyślnie

hmm aby CRFa była do zarejestrowania to musi byc to HM CRF wtedy masz na legalu wsio tak jak jest to z WRą i EXC. Najczesciej to poprostu są poprostu sprzedawane crossówki... DRZ niechce coś poszukam jeszcze w kierunku CRF.EXC.WR
    Jak tam jest ze sprawami smarowania itd w pionie?

btw exc ma rozrusznik ?
    btw2. narazie tak powoli się tylko przymierzam jak coś....
    motocykle.chelm.pl
    frs-zamosc.com

Użytkownik Avatar Miaziu
    Motocykl
    KTM 690 SM
    Ekipa
    Banda Huja
    Miasto
    Stalowa Wola

Domyślnie

exc (przynajmniej 520 ma rozrusznik) , także 450 raczej też ma

Moderator Avatar Spidi
    Ekipa
    BadBoyz
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Nie wiem czy wszystkie roczniki ale ogólnie tak jak pisałem EXC ma a nawet SXFy duże też już mają(czyli typowe crosówki).

Moderator Avatar OLO
    Ekipa
    Podstawowa Komórka Społeczna

Domyślnie

kurde Spidi , tak jak sie Ciebie czyta to mozna pomyslec ze sie znasz

heheh
    Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ....

Użytkownik Avatar kubikWHS
    Motocykl
    efforaij
    Ekipa
    WHEELIEHOLIX
    Miasto
    OLSZTYN

Domyślnie

latalem crf 450 i kurwa ciezko to ogarnac jezeli chodzi o stunt, z ktm to latalem lc4 640sm i tym na kole lata sie zajebiscie latwo( jest na sprzedaz jakby co). Ja bym bral drz bo najmniej wysilone i nie ma tyle pierdolenia z serwisem.

Użytkownik
    Motocykl
    ttr600

Domyślnie

drz wersja e na kopajke ma 50 km!
    nie będzie niczego!

Dawca

Domyślnie

Nie wiem w jakie roczniki celujesz ale w EXC juz bardzo wczesnie montowali rozrusznik (01' chyba ), za to sztuki z wczesnych roczników były bardziej krowiaste od konkurencji 118kg bez benzynki. Dla porównania pierwsze jak wy tu mówice mulaste DRZ np. z 00' "samo drz" bez rozrusznika nie SM ani S ani E, ważyło 113kg na sucho.

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Zakładki społecznościowe

Zakładki społecznościowe

Uprawnienia