to ja sie podlacze, czy do drz-s beda pasowaly kola od wersji sm?
to ja sie podlacze, czy do drz-s beda pasowaly kola od wersji sm?
Jestem biały i jestem bardzo dumny. Bo to najlepszy kolor do czarnej trumny!
weź zobacz na fotach czy taka sama piasta...
Za tydzien jade do siebie na chate i robic motor do sprzedazy...
Ostatnio edytowane przez Zwierzu ; 25-11-07 o 14:29
motocykle.chelm.pl
frs-zamosc.com
Dobra z racji tego ze moto powinno zmienic wlasciciela na weekendzie. To zaczynam sezon ogórkowy pod tytułem 'szukam motocykla'.
http://moto.allegro.pl/item290692550...upermoto_.html
Husqvarna w sumie nie wiem sam co o niej sądzic. ale kasa taka o... rok tez. Dzwoniłem do koleszki i troche imbecyl z typa. Kupił ją jako supermoto i przerobił na enduro (czyli odwrotnie jak kazdy robi...) Zostawił Tarcze supermoto,adapter zacisku, stalowe oploty i te obrecze enduro. Pytałem co zrobił z tamtymi mówił ze musiałby jechac do goscia który mu to przerobił i facet powinien miec obrecze 17tki i szprychy. Mówił ze ma drugi komplet plastików i jakies 2 pudła czesci.
Interesowac sie tym ?
http://www.booster.com.pl/komis/HusqvarnaTE450.html#
To tez huska.
Ogolnie mam z 18-19k. Chciałbym kupic sm z drugim kompletem kół enduro ale w sumie moge kupic tylko sm. Jakby ktos coś miał niech da albo doradzi...
motocykle.chelm.pl
frs-zamosc.com
ta pierwsza ma na wyposazeniu :
Posiada sprzęgło anty schopingowe
nigdzie indziej tego nie znajdziesz...
![]()
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ....
wlasnie sie zastanawiałem co to jest sprzęgło antyzakupowe...(ale to sie chyba inaczej pisze
)
motocykle.chelm.pl
frs-zamosc.com
Ja zakupilem DRZ400E, jak znajde kola to przerobie na SM, ale jesli nie to zmieniam tylko opony.Moze i sie nie znam, ale jak dla mnie moto jest wystarczajace![]()
Jestem biały i jestem bardzo dumny. Bo to najlepszy kolor do czarnej trumny!
nie ma to tamto dt pusciłem za 10200 wiec szał we wsi... troche miałem odłożone + wkład głównego inwestora (Ojciec)
Wsumie moglbym auto kupic... ale na chuj mi samochod ? skoro i tak wszedzie z buta zapierdalam...
motocykle.chelm.pl
frs-zamosc.com
ja ci w portwel nie zagladam ty mi nie dajesz ja ci nie zabieram
Nie zazdroszcze ci! tylko jak ktos mi sie bedzie tutaj upieral i jeczal ze w pl jest zle to w ryja dostanie !
Ciesze sie ze jestes zaradny i masz glowe na karku!!!!!!!!!!!!
dlatego trza wracac do pl...
ta huska co pokazales wyglada na stargana zyciem..
btw.. KUP SOBIE 600 SPORTOWE. F4i bys mial jak ta lala za tyle siana i na caly rok na paliwo.. A tak wydasz whuj na supermoto. Cos sie rozjebie napewno i bedziesz ladowal jeszcze wiecej kasy. bzdura..
słabo to wygląda
Zakładki społecznościowe