Pomyślałem, że przydałby się temat gdzie można zapytać o to i o tamto zwiazane z używaniem auta.![]()
Pomyślałem, że przydałby się temat gdzie można zapytać o to i o tamto zwiazane z używaniem auta.![]()
no ja jak sporo osob wie moze w weekend stane sie posiadaczem wiec wrzuce foty![]()
Hasta la Victoria Siempre
I dobrze pomyslales przyda sie na pewno. Ja zadam swoje pierwsze pytanie dot Audi A3 1.9TDI. Auto jezdzi bardzo malo bo przez 5 lat zrobilo jakies 30tys z czego przez pierwsze 2 - 15 a teraz wiecej stoi niz jezdzi i tu nasuwa sie pytanie bo przy dosc ostrym dodaniu gazu mocno kopci na czarno czy moze to byc spowodowane tym ze stoi? I drugie po odpaleniu po dniu czy kilku dniach stania na zimnym silniku cos piszczy w silniku tak okolo 2 sek. Pasek ?
Że zakopci taki mało używany diesel z katem to norma, daj mu 50 km na odmulenie i będzie zero dymku, a drugie pytanie to może być różnie, łącznie z zacierającą się rolką napinacza paska rozrządu radziłbym to sprawdzić, pasek klinowy ma tam napinacz na sprężynie i rzadko piszczy.
to tłoki piszczą z radości że w końcu ktoś ich użył![]()
lepiej się żyje kiedy życie ma tempo, kiedy robie swoje czuje podwyższone tętno
nawet gdy już wszyscy w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili, nie czekaj ani chwili dłużej
A pytanie z innej beczki. Polo 1,9D zwykly bez turbo itp. czasami przy odpalaniu na ziomno (po nocy) ma problemy z dzialaniem(jakby nie na wsyzstkie gary chodzi i jakos tak bez mocy) i puszcza zajebiscie duzo bialego dymu. Nie ma ubytkow w plynie chlodzacym. Ktos ma jakies pomysly? Po przegazowaniu i chwili problem znika. Przy nastepnych odpalaniach tego dnia nie ma wogole problemow. Smiga az milo, nie ma brakow mocy itd
Kurwa świece nie wszystkie grzeją.
ja bym rozpalil ognisko...![]()
Stunt gadżety--> zębatki, sety, klatki i inne bajery. Potrzebujesz? Napisz...PW; baton32@vp.pl kom. 796104301
Zakładki społecznościowe