Moja skoda wpierdala troche oleju, po spalinach nic nie widać i nie znaczy teranu. Silinik 1.6 AKL. Norna??![]()
Moja skoda wpierdala troche oleju, po spalinach nic nie widać i nie znaczy teranu. Silinik 1.6 AKL. Norna??![]()
zakłucony pokój ludziom dobrej woli...
sprzedam dekiel sprzęgła do sc33
popatrz ile oleju według instrukcji wpieprzają np. nmowe Passaty. wtedy zużycie u Ciebie wyda się kropelką![]()
burżulia! White Aryan Kebab & Tacos
www.serwis49.pl
To kolejne pytanie:
Kupilem tą asterke 2.0 dtl no i wedlug wskazań komputera wychodzi ze w miescie srednio bedzie palila 9,5 litraczy ją pojebalo? Chyba ze mam nie wierzyc kompowi. Na trasie wyszlo okolo 4,5 l.
Inna sprawa to taka ze silnik nie lapie temperatury, ale o tym wiedzialem wiec albo czujnik temp. do wymiany albo termostat. Tylko to mozliwe ze z tego powodu palil by w miescie tak duzo? Bo caly czas jak by na zimnym silniku lata?
latanie na zimnym, lub niedogrzanym silniku nie jest dla auta zdrowe, w sumie, to dla żadnego silnika nie... zwiększone spalanie może wiązać się z faktem pracy w za niskim zakresie temperatur. 9,5l w mieście? dobry wynik, tak mi się wydaje.
burżulia! White Aryan Kebab & Tacos
www.serwis49.pl
i tak najwiecej oleju biora nowe i stare m5 (e60 i e39) naprawde spore ilosci...
![]()
![]()
![]()
<<<<< to tylko HONDA tak potrafi i troszeczke gixy (ale nie duzo )私は人間である。人間い関わること
Cennik usług:
Pisanie postów - 1zł/post
Czytanie postów - 1.5zł/post
Cytowanie postów - 2zł/post
ja jezdze na oleju Lubro![]()
przez 15000 km ze środka zakresu na bagnecie zjechało pomiżej minimum. Wchuj czasu nie zaglądałem do bagnetu i sie zdziwiłem z deka![]()
zakłucony pokój ludziom dobrej woli...
sprzedam dekiel sprzęgła do sc33
Zakładki społecznościowe