sraniewiadomo ze jak juz sie na kole pojedzie cialem z boku to lewa noge na wiatr ;p
sraniewiadomo ze jak juz sie na kole pojedzie cialem z boku to lewa noge na wiatr ;p
monitor600, kazio600, marian600, miki600, klawiatura600, korek600, macius600, jezdziec600, avatar600, 2kg600, zupa600, poszedlem do tesco600... ciekawe ilu jeszcze
Hmm... nie chciałem nowego tematu zakładać, a mam pytanie. Chodzi mi o biegnięcie za motocyklem, czyli np. ktoś jedzie na gumie nagle zeskakuje z moto i sobie za nim biegnie po czym znowu na nie wskakuje (oczywiście moto jest cały czas w pionie). Zastanawiam się, czy robi się to na wysprzęglonym silniku, czy też nie ? Drogie Bravo, pomocyJak ktoś może tak w skrócie napisać jak się do tego zabrać to będę wdzięczny
![]()
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom !
RMC (niezależny serwis i salon motocyklowy) -----> SPRAWDŹ TO !!
BLUD (street wear) -----> SPRAWDŹ TO !!
NOWE radialne pompy hamulcowe idealne do HB (13, 16) firmy BRAKING -----> KLIKNIJ !!
mozesz to robic na wysprzeglonym silniku chyba ze wolisz inaczej
proste jak chuj
sprobuj a zobaczysz ze nie trzeba sie do tego zabierac w zaden specjalny sposob, tylko jedz powoli i badz gotowy na szybki bieg, no i wysoko trzymaj
i wolno można to robić, tylko nie duś hebla za mocno. Fajnie się tak cyrkle kręci ,że sobie idziesz za motorem i on sobie w kółko jeździ .
Tomaszu nie dasz rady tego zrobic bo masz HB dziwnie ustawione![]()
sam na to wpadłem![]()
![]()
Nie wiem, czy mam dziwnie ustawione - mi pasuje. Wydaje mi się, że w tym wszystkim chodzi o to jak Tobie wygodnie, a nie o to, że tak mają wszyscy![]()
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom !
RMC (niezależny serwis i salon motocyklowy) -----> SPRAWDŹ TO !!
BLUD (street wear) -----> SPRAWDŹ TO !!
NOWE radialne pompy hamulcowe idealne do HB (13, 16) firmy BRAKING -----> KLIKNIJ !!
ale zeby byc naprawde stunti trzeba miec tak jak wszyscy![]()
Zakładki społecznościowe