zobacz czy idzie w wmv zapisac, dobra jakosc a powinno zajmowac z 100mega
zobacz czy idzie w wmv zapisac, dobra jakosc a powinno zajmowac z 100mega
Pany dlaczego jak zapisuje Film na dysku to nie ma ścieżki dzwiękowej z kamery? a jak go przerabiam to w Sony Vegas jest?? Mam Sony Vegas 9!
Dawno sie nie bawilem Vegasem ale tez mialem kilka razy taki problem, jak zaznaczasz na sciezce ktora czesc filmu chcesz zapisac upewnij sie ze sciezka dzwiekowa tez jest zaznaczona. A w jakim formacie zapisujesz? Jesli avi czy mpeg itd to moze po prostu nie masz kodekow odpowiednich lub cos zjebales w ustawieniach. Najlepiej zapisuj w wmv, 2-3mbit. Dobra jakosc i rozmiar pliku w miare ok.
http://stuntblog.pl/glowna/
Zapisuje w MPEG-2 w HD 1080i bo chcę najlepszą jakość bo mam kamere Sony HD. i Kurwa nie ma głosu
Ostatnio edytowane przez Tomek_660 ; 12-05-10 o 16:34
zapisz w wmv tez w hd.
a projekt robiles w HD ?
tez mialem wielokrotnie ten problem ze po wsadzeniu pliku do programu nie bylo nawet scieżki dzwiekowej, mysle ze to wina kodeków. Ale nie rozgryzlem problemu
Dobra już mam... Dzięki
łooo jezu ten poradnik jeszcze zyje![]()
Czapla
www.yamaha-czesci.motolagow.pl
www.kawasaki-czesci.motolagow.pl
pany ja mam vegasa 6 i nei moge zgrac mpega2. wyczytalem ze trzeba zrobic niby rejestracje na inny komputer czy cos takiego i od wczoraj jebie sie z tymi kluczami i ID komputera a plugina ciagle nie mam bo albo klucz albo ID sie nie zgadza(a probowalem juz wielu). jest na to jakas opcja?
każdy z nas ma wady,
ale mamy coś czego nie oddamy nigdy,
ZASADY !
Pany , bawił się ktoś vegasem na win 7 64 bit ? Zassałem sobie vegasa 6 i przy instalacji wywala mi ze brakuje servis packa 1 . Ma ktoś jakąś sprawdzoną wersje ( linka do tego ) zeby vegas śmigał na win 7 ?
Zakładki społecznościowe