Panowie szlachta,już co nieco wiem jak się za to zabrać, ale jak to zrobić żeby nie za mocno zmęczyć sprzęta i nie karać za mocno dupala![]()
Panowie szlachta,już co nieco wiem jak się za to zabrać, ale jak to zrobić żeby nie za mocno zmęczyć sprzęta i nie karać za mocno dupala![]()
tylny hebel kładziesz moto , strzał ze sprzęgła i poszedł .... wazne aby puscić hebel w tym samym momencie co strzelasz ze sprzęgła a potem tylko kontrować i regulowac gazem
No właśnie trzeba zapomnieć o tylnym hamulcu po złożeniu - jak już go wciśniesz i położysz moto to szybki strzał z klamy i łoooogień !!!
no....
10 kurew pierdolonych
Wheelies n dro
no kurwa to wiedziałem przed załozeniem tematuczyli ostro w pizde?
![]()
ja troche inaczej robie ale sie nie znam![]()
Wheelies n dro
Opisz Jaco swoją wersję, może się czegoś nauczę...
ja tam sobie tak wkoleczko smigam palac na heblu i tak coraz mniej tego hebla i wiecej gazu i tak dalej az mnie katapultuje z moto
polecam
Rycerze Hardcoru zawsze walcza do oporu!
Nie ma Boga, jest Motór.
hmm odemnie raczej sie za wiele nie nauczyszNo ale robie to w ten sposob ze 'zarzucam' dupa, w momecie kiedy zadupek jest najbardziej rozbedzony puszczam hebel i gaz, nawet nie trzeba niewiadomo ile ... Tylko mocniej 'rzucic' i pochylic
![]()
Wheelies n dro
Czyli jeśli dobrze rozumiem to omijamy strzał ze sprzęgła. Ja podobnie się bawię, tyle ze wybieram oponki około 10-letnieRaz, że łatwiej wprowadzić motorek w poślizg a dwa że mniejsza szansa że "odbije" (w sensie że nagle złapie przyczepność jadąc bokiem i wyjebie z motoru).
A czy używacie przedniego hebla?
Zakładki społecznościowe