U mnie w sobotę opona przyczepności złapała i mnie wyjebało, zdarty bark, całe przedramię no i ulubiona koszulkaDrifty to złoooo...
U mnie w sobotę opona przyczepności złapała i mnie wyjebało, zdarty bark, całe przedramię no i ulubiona koszulkaDrifty to złoooo...
Audio i tapicerka w twoim aucie
http://www.clear-sound.pl/
Bo to tak jest, że opona łapie poślizg bo piasek lecisz kawałek na małym przechyle a nagle jak złapie asfalt to katapultuje, przez tą glebę mi się klatka wygięła i gwint z ramy wyrwało i od tamtej pory sprawdzam dokładniej miejscówkęMoku zrób sobie prześwietlenie lepiej piety, bo będzie Cie bolec i mogło coś pęknąć, zależy jak upadłeś
. Zyziek każdy wie, że drift to zło ale przy tym jest taka bania, że trudno tego nie robić
![]()
Ostatnio edytowane przez Michailow ; 08-06-10 o 16:50
Aniele Boży Stróżu Mój,
Gdy hajczery robię za mną stój,
Strzeż duszy, ciała mego od urazu każdego !!! ^^
Drift uzależniateż kilka razy leciałem, my trenujemy na betonach z lotniska i uwierzcie nie kazdą opone tam zerwać można, i nas nie piasek a łączenia asfaltowe płyt betonowych mocno wkurzają
. Rok temu Mochu w podobny sposób złamał ręke ja w tym roku tylko lekkie obicia
Toster ja też na lotnisku trenuje w Oleśnicy i nie powiem bo Ciężko niektóre oponki zerwać ale jak sie mocno położysz i porządnie z klamy strzelisz da radeMożna sie kiedyś ustawić na lotnisku, z Pakoszem i Jaremą już treniliśmy ostatnio
![]()
Ostatnio edytowane przez Michailow ; 08-06-10 o 22:21
Aniele Boży Stróżu Mój,
gadałem z jarema babkiem smierdzącym miał dać znac jak bedziecie w oleśnicy ja z checia tam przywloke złoki na przyczepie
coś takiego na razie mi się udaje wykręcić, mam styki jeszcze odkręcić ostro manetę i kręcić duże koła, ale wszystko w swoim czasie. Nie za mało motor kłade na bok ?
Aniele Boży Stróżu Mój,
chyba ten asfalt zdeka chujowy jest?bo jak z takich obrotow gubi przyczepnosc?
Opona stara, nie sportowa,asfalt sie klei nawet, stopale się robi normalnie bez uślizgów,a ona z takich obrotów traci przyczepność nie zawsze, Bo nie zawsze udaje mi się zsynchronizować hebel ze sprzęgłem. Na innych nawierzchniach też próbowałem na ulicy normalnej i efekt jest ten sam.
![]()
Aniele Boży Stróżu Mój,
ejjjj kurwa jak to z tego sprzegla strzelic jak tylko gazu dodaje to zamiast puscis sprzeglo to ze strachu wciska mi sie mocno
i ile tego gazu kurwa ? w opór?
czrli musisz dobrze uslizgnąć oponę i gwaltownie strzelic z sprzęgła dodanie gazu zalezne jest od opony i nawierzchni
Zakładki społecznościowe